Helaas is het momenteel niet mogelijk om een feestje te geven. Des te meer reden om dit wel te doen als alles weer mogelijk is. Zeker voor de kinderen die lang binnen hebben gezeten is het lekker als ze straks weer lekker uit hun bol kunnen gaan op een kinderfeestje. Maar hoe organiseer je een geslaagd kinderfeestje? Wij geven je 3 tips.

1. Zorg voor muziek

Op een feestje hoort natuurlijk muziek. Helemaal voor kinderen. Toch maak je de meeste kinderen niet blij met een spotify playlist van de Top2000. Zorg er daarom voor dat de muziek die gedraaid word past bij hun interesses. Denk hierbij aan K3, maar ook zeker muziek uit Disney films. Als je de muziek eenmaal uitgezocht hebt, is het zaak om na te denken over het geluid. Op een feestje moet de muziek natuurlijk wel een beetje hard zijn. Overweeg daarom om je systeem van binnen naar buiten te halen. Als je veel vast hebt zitten, is een losse center speaker vaak ook al voldoende om een feestje in de tuin te geven. Als je een aparte locatie hebt gehuurd is het misschien zelfs wel mogelijk om de inhouse installatie voor muziek te gebruiken.

2. Kinder entertainment

Kinderen vinden het lekker om te dansen op muziek, maar na een tijdje zal de verveling toch toeslaan. Het kan daarom leuk voor het programma zijn als er ook nog speciaal entertainment is voor de kinderen. Of het nu een goochelaar, prinses of clown is maakt vaak niet uit. Als er maar iemand is die met de kids kan levelen. Op zoek naar het complete pakket? Overweeg dan om een kinderdj in te huren. Deze nemen dan ook nog het stukje entertainment op zich.

3. Ook iets voor de ouders

Op een kinderfeestje zijn er twee doelgroepen die je moet entertainen. Niet alleen wil je dat de kinderen lekker bezig blijven, maar ook wil je dat de ouders het naar hun zin hebben. Zorg daarom voor een apart plekje speciaal voor de ouders. Hier kunnen ze zich, onder het genot van een hapje en een drankje even terugtrekken van de hectiek van het feestje. Ondertussen kunnen ze ook ook lekker socializen met de andere ouders. Voor je het weet moeten ze alweer naar huis! 

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *