Heeft u oude, tochtige ramen? Het vervangen van een raam is een grote uitgave. Investeren in energiezuinige ramen van goede kwaliteit heeft veel voordelen en levert een goed rendement op. Bij het investeren in het vernieuwen van ramen zijn er belangrijke overwegingen die u moet maken:

4 tips waar u rekening mee moet houden bij het vervangen van uw oude ramen.

1. Het kiezen van het juiste bedrijf voor het installeren van ramen

Hoe uw ramen worden geïnstalleerd is erg belangrijk. Een foutieve installatie kan leiden tot problemen zoals lekkages en waterschade aan uw afwerking en muren. Zorg ervoor dat u voor elk raamrenovatieproject een ervaren, professionele monteur inschakelt. Anders moet u uw ramen misschien eerder dan later weer laten vervangen.

2. Energie-efficiëntie

Dubbel glas of triple glas vermindert de warmteoverdracht in uw huis, waardoor uw verwarmingsystemen – de hoogste bron van energieverbruik in een gemiddeld huis – minder hard hoeven te werken.

3. Materialen waarvan het raam is gemaakt

Niet alle ramen zijn gelijk. Sommige fabrikanten maken goedkope ramen van materialen van slechte kwaliteit. Zoek een bedrijf dat het fabricageproces van ramen onder de knie heeft.

4. Garantie

Voordat u ramen koopt, vraag het bedrijf naar de garantie. Ze moeten garantie bieden op zowel de producten als de installatie. Bij JLM glas krijgt u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *