Met een simpele druk op de knop laat je naast de nicotine ook een mengsel van gearomatiseerde damp of water vrij. Deze combinatie helpt de behoefte van een gebruiker te bevredigen zonder de schadelijke gifstoffen die aan traditionele sigaretten worden toegevoegd. Dat betekent dat jouw vrienden en familie geen schadelijke passief roken hebben om in te ademen, en een redelijk gezondere rookervaring omdat je kunt genieten van jouw nicotinefixatie terwijl je toch waardeert dat je hun gezelschap bent. Dit kan alleen maar positieve dingen voor jou en jouw sociale leven betekenen.

Vapen zonder irritaties 

Omdat de damp die vrijkomt bij een e-sigaret water is, zouden niet-rokers geen reden moeten hebben om te klagen over het effect van passief roken, want dat is er niet. Dit betekent geen onaangename geuren, geen aanhoudende sigarettenrookwolk en geen agressieve chemicaliën om in te ademen. Het betekent ook dat je als roker niet naar buiten moet worden gedegradeerd als je een verlangen voelt opkomen. De damp van een e-sigaret is onschadelijk en zal langzaam verdwijnen zonder schadelijke bijwerkingen. Bovendien is vapen voor een gebruiker relatief eenvoudig. Voorbij zijn de dagen dat je moest stoppen met wat je aan het doen bent om naar buiten te gaan en worstelen om je sigaret aan te steken terwijl je in een afgeschermde positie bent. Vapen kan vanuit het comfort van jouw huis met een snelle en directe druk op een knop, en je hoeft ook niet te laten vallen wat je aan het doen bent om te verdampen. Hoewel vapen in de meeste openbare ruimtes is toegestaan, terwijl roken niet is toegestaan, is het altijd een goed idee om dit vooraf te informeren. Je kunt bijvoorbeeld niet vapen in een vliegtuig, net zoals je geen sigaretten kunt roken, en veel overdekte locaties staan ​​het ook niet toe, inclusief treinen.

Voordelen

Naast de toegenomen sociale acceptatie zijn er veel gezondheidsvoordelen aan vapen ten opzichte van het roken van sigaretten. Door veel van de schadelijke chemicaliën die in sigaretten worden aangetroffen, zoals tabak en teer, te verwijderen, begin je gemakkelijker te ademen en zullen jouw longen en algehele gezondheid je dankbaar zijn. Bovendien heb je met vapen volledige flexibiliteit over jouw nicotine-inname, aangezien je jouw nicotineconcentraties naar wens kunt aanpassen. Dus als je op de lange termijn met jouw gewoonte wilt stoppen, is dit een langzame maar zekere manier om ervoor te zorgen dat je dat doet. Benieuwd waar je een e-smoker kunt aanschaffen? E-smokewinkel.nl heeft diverse producten naar keuze!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *